tpo dakbedekking 

wat is tpo dakbedekking

Goossens uw tpo dakbedekking expert uit de Achterhoek

TPO zorgt voor een koeler bedrijfspand, huis of gebouw. Met deze witte TPO dakbedekking heeft u als grote voordeel dat 90% van de zonnestraling wordt gereflecteerd, wat kan resulteren in tot 30% lagere energiekosten bij het gebruik van een airco. Ook als u geen airco heeft, zorgt de witte dakbedekking voor een koeler huis of kantoor.

Goossens Daktechniek komt vrijblijvend bij u langs om uw dak te inspecteren. Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over TPO dakbedekking. U kunt direct contact met ons opnemen +31 (0)6 21 24 86 77 of onderstaand contactformulier invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Duidelijkheid en open communicatie

Geen extra kosten voor u achteraf

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Afspraak = Afspraak

Goossens Daktechniek BV heeft natuurlijk ook een 24-uurs service die 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor uw klaar staat om u met uw dakproblemen te helpen.

Ruim 25 jaar ervaring

TPO Dakbedekking plaatsen?

Witte TPO zorgt voor een verkoelende werking op de gehele dakopbouw. Een bijkomend positief effect is dat de inname-lucht voor een airco door de witte dakbedekking aanzienlijk koeler is. Dus ook met een airco kunt u kosten besparen met TPO. Een aantal voordelen van TPO: vlamvrij te plaatsen, wortelvast, droogt niet uit, milieuvriendelijk.

onze contactgegevens

Contactformulier

Adres

Dreefken 7, 7255 TA,  Hengelo Gld

Telefoon

06 21 24 86 77

Email

info@goossensdaktechniek.nl