Over ons

Wat doen wij zoal

Allround daktechniek experts uit de Achterhoek

Specialisten op het dak. Altijd een Gratis Prijsopgave! 

Goossens Daktechniek is thuis in alle technieken en materialen thuis op uw dak. Of het nu gaat om Bitumineuze, Kunststof of Epdm daken, wij kunnen uw wensen waarmaken. Uiteraard ook voor reparaties, onderhoud en renovaties. Dakbedekkingen, dakdekkers en dakreparaties in de regio Achterhoek maar tegenwoordig steeds meer door heel Nederland.

En wat wij erg belangrijk vinden: Afspraak = Afspraak.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Duidelijkheid en open communicatie

Geen extra kosten voor u achteraf

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snel, betrouwbaar en Concurrerend

Goossens Daktechniek verhelpt snel en vakkundig uw daklekkage. Wij komen gratis bij u langs voor een dakinspectie en een offerte. Vervolgens repareren wij uw dak met vakmanschap en A-kwaliteit materiaal.

Klanttevredenheid staat voorop

Onze waarderingen geven inzicht in de kwaliteit en vakmanschap die Goossens Daktechniek voor staat. Bekijk zelf onze dakwerken aan de hand van de projectfoto’s.

10 jaar garantie

Goossens Daktechniek gebruikt alleen duurzame materialen die voorzien zijn van een KOMO®- keurmerk. Hierdoor kunnen wij op ieder afgerond project een garantieperiode van 10 jaar geven.

Goossens Daktechniek BV heeft natuurlijk ook een 24-uurs service die 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor uw klaar staat om u met uw dakproblemen te helpen.

Ruim 25 jaar ervaring

Allround daktechniek experts

Voor een ervaren team van dakexperts klopt u in omgeving Hengelo Gld bij Goossens Daktechniek aan. Wij bieden ons kwaliteitswerk en uitstekende service in de gehele regio aan. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij door de wol geverfd. U kunt voor al uw dakwerk bij ons terecht. Of het nu gaat om spoedwerk zoals een daklekkage na een flinke storm, of dat u een complete dakrenovatie nodig heeft. Goossens Daktechniek is uw dakreparateur in Hengelo Gld en omgeving.

een aantal projecten

onze contactgegevens

Contactformulier

Adres

Akkerwinde 30, 7255 WP Hengelo Gld

Telefoon

06 21 24 86 77

Email

info@goossensdaktechniek.nl