dakgoot vervangen 

dakgoot vervangen?

Goossens uw dakgoot expert uit de Achterhoek

Vrijwel alle dakgoten zijn gemaakt van PVC of zink. Tegenwoordig zijn de dakgoten van zink of PVC gemaakt. Door de jaren heen word het zinkwerk of PVC dunner en heeft u kans dat het kan gaan lekken. Vaak kan een dakgoot nog gerepareerd worden maar in het ergste geval zal deze vervangen dienen te worden. Heeft u problemen met uw dakgoten? Neem dan vrijblijvend contact op met een specialist en wij zullen samen met u op zoek gaan naar de juiste oplossing voor uw problemen.

Goossens Daktechniek komt vrijblijvend uw dakgoten inspecteren. U kunt direct contact met ons opnemen +31 (0)6 21 24 86 77 of onderstaand contactformulier invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Duidelijkheid en open communicatie

Geen extra kosten voor u achteraf

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Afspraak = Afspraak

Goossens Daktechniek BV heeft natuurlijk ook een 24-uurs service die 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor uw klaar staat om u met uw dakproblemen te helpen.

Ruim 25 jaar ervaring

Dakgoot vervangen

Dakgoten hebben veel te verduren, vooral in de herfst. De opeenhoping van afval in uw dakgoot zorgt ervoor dat water niet meer afgevoerd kan worden. Deze hebben veel te voortduren en daarom slijten ze ook. Lekkage is vaak het gevolg. In de meeste gevallen kan dit makkelijk gerepareerd worden.

onze contactgegevens

Contactformulier

Adres

Dreefken 7, 7255 TA,  Hengelo Gld

Telefoon

06 21 24 86 77

Email

info@goossensdaktechniek.nl