dakbedekking Achterhoek

dakbedekking vervangen of dakbedekking plaatsen?

Goossens uw dakbedekking expert uit de Achterhoek

Is uw dak toe aan nieuwe bitumen dakbedekking of vraagt u zich af in welke staat uw dak is? Dat zijn veel gehoorde vragen die wij krijgen.

Ongeacht de dakbedekking die gebruikt is, elk dak heeft te maken met werking. Uw dak word aangetast door de weersomstandigheden. Bij een ouder bitumen dak komt het vaak voor dat deze door de loop van de jaren afneemt in kwaliteit. Bitumen dakbedekking droogt in de loop van de jaren uit, er ontstaan scheurtjes in het bitumen dakbedekking.

Goossens Daktechniek komt vrijblijvend bij u kijken en overlegt welke mogelijkheden er zijn om de dakbedekking te vervangen of te plaatsen. U kunt direct contact met ons opnemen +31 (0)6 21 24 86 77 of onderstaand contactformulier invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Duidelijkheid en open communicatie

Geen extra kosten voor u achteraf

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Afspraak = Afspraak

Goossens Daktechniek BV heeft natuurlijk ook een 24-uurs service die 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor uw klaar staat om u met uw dakproblemen te helpen.

Ruim 25 jaar ervaring

Dakbedekking expert uit de Achterhoek

Bitumen dakbedekking droogt in de loop van de jaren uit, er ontstaan scheurtjes in het bitumen dakbedekking. In een vorstrijke periode komt er vocht in deze scheurtjes en bevriest het. Hierdoor worden de scheurtjes erger waardoor deze niet geheel waterdicht meer zal zijn. Dit heeft als gevolg dat het probleem alleen maar groter wordt. Omdat het water bij uw isolatie, dakbeschot of zelfs bij uw draagbalken kan komen, is het nu tijd om actie te ondernemen. En in het ergste geval zal het gaan rotten waardoor er een grote schadepost ontstaan.

onze contactgegevens

Contactformulier

Adres

Dreefken 7, 7255 TA,  Hengelo Gld

Telefoon

06 21 24 86 77

Email

info@goossensdaktechniek.nl