bitumineuze dakbedekking 

wat is bitumen dakbedekking

Goossens uw Bitumineuze dakbedekking expert uit de Achterhoek

daken, maar komt ook voor bij hellende daken. Dit materiaal staat garant voor een waterdichte afwerking van het dak. Dankzij de relatief lage prijs is het een kostenefficiënte keuze voor uw dak. Echter, er zijn meerdere redenen om voor dit materiaal te opteren. Reparaties zijn snel uit te voeren en vervanging is eenvoudig. Daarnaast kan bitumen gemakkelijk worden aangebracht op isolatiemateriaal, waardoor het isolerende eigenschappen kan verbeteren.

Goossens Daktechniek komt vrijblijvend bij u langs om uw dak te inspecteren. Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over Bitumen dakbedekking. U kunt direct contact met ons opnemen +31 (0)6 21 24 86 77 of onderstaand contactformulier invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Duidelijkheid en open communicatie

Geen extra kosten voor u achteraf

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Afspraak = Afspraak

Goossens Daktechniek BV heeft natuurlijk ook een 24-uurs service die 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor uw klaar staat om u met uw dakproblemen te helpen.

Ruim 25 jaar ervaring

Bitumen dakbedekking expert uit de Achterhoek

Bitumineuze dakbedekking, een variant van dakleer, wordt veel toegepast in de Achterhoek, zowel op platte als hellende daken. Dit materiaal staat bekend om zijn waterdichtheid en wordt vaak gekozen vanwege de gunstige prijs. Maar naast de kostenefficiëntie zijn er nog meer redenen om voor bitumen te kiezen. Het is bijvoorbeeld snel te repareren en eenvoudig te vervangen. Bovendien is het mogelijk om bitumen op isolatiemateriaal aan te brengen, waardoor het isolerende vermogen van het dak kan worden verbeterd.

onze contactgegevens

Contactformulier

Adres

Dreefken 7, 7255 TA,  Hengelo Gld

Telefoon

06 21 24 86 77

Email

info@goossensdaktechniek.nl