epdm achterhoek

wat is epdm en wat kunt u ermee?

Goossens uw epdm expert uit de Achterhoek

EPDM als dakbedekking is een hele goede keuze. Het heeft een lange levensduur, wordt volledig op maat aangebracht en heeft daarom geen naden. Daarnaast is EPDM een hele goede keuze als u nu of in de toekomst een groendak wilt realiseren: EPDM is namelijk bestendig te wortels. Heeft u interesse in EPDM?

Goossens Daktechniek komt vrijblijvend bij u langs en kijken welke EPDM mogelijkheden er zijn bij u. U kunt direct contact met ons opnemen +31 (0)6 21 24 86 77 of onderstaand contactformulier invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Duidelijkheid en open communicatie

Geen extra kosten voor u achteraf

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Afspraak = Afspraak

Goossens Daktechniek BV heeft natuurlijk ook een 24-uurs service die 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor uw klaar staat om u met uw dakproblemen te helpen.

Ruim 25 jaar ervaring

EPDM plaatsen of vervangen?

EPDM betekent eigenlijk Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het is een synthetisch rubber. Meestal komt rubber in de natuur voor, maar in het geval van een synthetisch rubber wordt het dus handmatig geproduceerd. Doordat het productieproces iets ingewikkelder is dan bitumen, ligt de prijs ook iets hoger. Wat voor u belangrijk is om te weten, is dat EPDM elastisch is en goed op temperatuurwisselingen reageert. Het wordt koud aangebracht en bestaat meestal uit één deel, omdat het op maat geplaatst wordt.

onze contactgegevens

Contactformulier

Adres

Dreefken 7, 7255 TA,  Hengelo Gld

Telefoon

06 21 24 86 77

Email

info@goossensdaktechniek.nl