Daklekkage Achterhoek

Dak lek?

Goossens uw daklekkage expert uit de Achterhoek

Heeft u daklekkage door bijvoorbeeld een hevige storm? Wij begrijpen dat dit vervelend is en zo snel mogelijk opgelost moet worden. Maar of het nu langdurige lekkage betreft of een plotseling ontstane lekkage aan uw dak, het is vervelend genoeg. Wij zien dat daklekkage eigenlijk bij alle typen daken ontstaan. Vaak relatief eenvoudig te verhelpen, soms is er grondiger werk noodzakelijk.

Goossens Daktechniek komt vrijblijvend bij u kijken en overlegt welke mogelijkheden er zijn om de daklekkage te verhelpen. En eventuele verdere problemen te voorkomen. U kunt direct contact met ons opnemen +31 (0)6 21 24 86 77 of onderstaand contactformulier invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Duidelijkheid en open communicatie

Geen extra kosten voor u achteraf

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Afspraak = Afspraak

Goossens Daktechniek BV heeft natuurlijk ook een 24-uurs service die 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor uw klaar staat om u met uw dakproblemen te helpen.

Ruim 25 jaar ervaring

Daklekkage expert uit de Achterhoek

Bitumen krijgt het ook zwaar te verduren door de wisselende weersomstandigheden. Vocht, vorst en ongewenste plantgroei wringt zich tussen de naden waardoor lekkage kan ontstaan. Ook uitgedroogd bitumen leidt tot scheuren. 

Goossens Daktechniek komt vrijblijvend bij u kijken en overlegt welke mogelijkheden er zijn om de daklekkage te verhelpen. En eventuele verdere problemen te voorkomen. 

onze contactgegevens

Contactformulier

Adres

Dreefken 7, 7255 TA,  Hengelo Gld

Telefoon

06 21 24 86 77

Email

info@goossensdaktechniek.nl