dakisolatie Achterhoek

uw dak laten isoleren?

Goossens uw dakisolatie expert uit de Achterhoek

Goede dakisolatie is een investering voor uw woning. of bedrijfspand. Daken zonder isolatie verspillen enorm veel energie. De isolatie van het dak zorgt voor aanzienlijk minder stookkosten. Dakisolatie bespaart u een hoop geld. Wij werken uitsluitend met de modernste technieken. Dankzij het gebruik van topkwaliteit materialen en onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van de allerbeste service.

Goossens Daktechniek kan vrijblijvend uw dak inspecteren en vertellen over de isolatie mogelijkheden die er zijn. U kunt direct contact met ons opnemen +31 (0)6 21 24 86 77 of onderstaand contactformulier invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Duidelijkheid en open communicatie

Geen extra kosten voor u achteraf

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Afspraak = Afspraak

Goossens Daktechniek BV heeft natuurlijk ook een 24-uurs service die 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor uw klaar staat om u met uw dakproblemen te helpen.

Ruim 25 jaar ervaring

Isolatie van een plat dak

Bij een verkeerde aanpak kunnen vochtproblemen ontstaan. Veel platte daken zijn geïsoleerd. Vroeger werd er een andere norm aangehouden, hierdoor is de kwaliteit van oudere dakisolaties niet optimaal. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw plat dak te isoleren. Veelal worden isolatieplaten verwerkt onder de dakbedekking. Op deze manier wordt het rendement van uw bedrijfspand of woning verhoogd en verminderd u fors de stookkosten.

onze contactgegevens

Contactformulier

Adres

Dreefken 7, 7255 TA,  Hengelo Gld

Telefoon

06 21 24 86 77

Email

info@goossensdaktechniek.nl