pvc dakbedekking 

wat is pvc dakbedekking?

Goossens uw pvc dakbedekking expert uit de Achterhoek

PVC dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Enige voordelen van pvc zijn dat het goed bestand is tegen chemicaliën en dat het milieuvriendelijker is dan bitumineuze dakbedekking. Ook is pvc dakbedekking dunner en lichter in het gewicht en kan er daardoor ook worden volstaan met een lichtere dakconstructie. PVC dakbedekkingen zijn er in talloze soorten en kleuren.

Goossens Daktechniek komt vrijblijvend bij u langs om uw dak te inspecteren. Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over PVC dakbedekking. U kunt direct contact met ons opnemen +31 (0)6 21 24 86 77 of onderstaand contactformulier invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Duidelijkheid en open communicatie

Geen extra kosten voor u achteraf

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Afspraak = Afspraak

Goossens Daktechniek BV heeft natuurlijk ook een 24-uurs service die 365 dagen per jaar 24 uur per dag voor uw klaar staat om u met uw dakproblemen te helpen.

Ruim 25 jaar ervaring

PVC Dakbedekking plaatsen?

PVC dakbedekking is gemaakt van weekgemaakte PolyVinylChloride. Hierdoor heeft PVC dakbedekking een aantal zeer sterke eigenschappen. Naast het feit dat PVC waterdicht en UV-bestendig is, biedt het ook de volgende eigenschappen: onderhoudsvrij, wortelbestendig,  milieuvriendelijk, recyclebaar.

onze contactgegevens

Contactformulier

Adres

Dreefken 7, 7255 TA,  Hengelo Gld

Telefoon

06 21 24 86 77

Email

info@goossensdaktechniek.nl